Foto För Alla

Byt till desktop versionen Logga In

Om Foto För Alla

Om sajten

Erik EllsingerFoto För Alla är skapad och drivs av Erik Ellsinger sajten är inriktad på foto. På Foto För Alla hittar du artiklar med det senaste från fotovärlden, du hittar också skolor där du kan få lära dig hur du blir en bättre fotograf och hur Photoshop fungerar. Foto För Alla riktar sig till de som är intresserade av foto du behöver inte ha några förkunskaper inom foto, du behöver inte ens ha en kamera för att kunna ta del av innehållet på Foto För Alla - du behöver bara ha intresset.

Foto För Alla har också ett eget forum där du kan få hjälp med ditt fotande eller om du har något bra tips du vill dela med dig av så går det också bra att göra. Foto För Allas forum hittar du här!

Historia

Från början så hette inte sajten Foto För Alla utan den hette EE Photo. Första EE Photo hade premiär den 25 mars 2009. Då var EE Photo mest ett hobbyprojekt och jag gjorde sajten eftersom jag var intresserad av foto och ville lära mig mer om webbutveckling.

Jag utvecklade EE Photo hela tiden och försökte göra det bättre och i mitten på augusti 2009 så bestämde jag mig för att göra om EE Photo helt. Efter ca 3 månaders arbete så hade nya EE Photo premiär den 10 november 2009.

Efter det så gick det rätt snabbt till nästa version av EE Photo deb hade premiär ca 2,5 månader efter att EE Photo 2 lanserades och det var då den tredje versionen av EE Photo. I och med version 3 började EE Photo att använda Joomla som cms system.

Tillslut så kom version 4 av EE Photo den 5 april 2010 över 1 år efter den första versionen av sajten då bytte vi också namn till Foto För Alla, sajten fick en ny design och ett nytt forum.

Copyright © Erik Ellsinger 2009 – 2014

Topp Desktop versionen