Om Foto För Alla

Foto För Alla är grundades av Erik Ellsinger och som namnet antyder är det en sajt som riktar sig till alla som är intresserad av fotografering. På Foto För Alla hittar du artiklar med det senaste från fotovärlden, du hittar också guider där du får lära dig hur du blir en bättre fotograf och hur Photoshop fungerar. Foto För Alla riktar sig till de som är intresserade av foto, du behöver inte ha några förkunskaper inom foto, du behöver inte ens ha en kamera för att kunna ta del av innehållet på Foto För Alla - du behöver bara ha intresset.

Foto För Alla drivs helt ideellt och vi som driver sajten gör det på våran fritid. Vi tjänar inga pengar på den utan gör det bara för att vi tycker det är kul. Om du skulle vara intresserad av att hjälpa oss att driva sajten är det bara att kontakta oss.

Historia

Foto För Allas namn var från början EE Photo och den första versionen av den sajten lanserades den 25:e mars 2009. Ungefär ett år senare, närmare bestämt den 5:e april 2010, bytte sajten namn till Foto För Alla och en helt ny sajt lanserades. Dock följde allt innehåll med från den första versionen så innehållet på Foto För Alla går ända tillbaka till början. Namnet har varit detsamma sedan dess men vi har gått igenom många olika versioner fram till den version du ser idag.

Logga in eller Registrera

Glömt lösenord? / Glömt användarnamn?