Foto För Allas Regler

01 Du förbinder dig att inte publicera diskriminerande eller nedvärderande inlägg och kommentarer.

02 Du förbinder dig att inte publicera inlägg/kommentarer som innebär hets mot folkgrupp, som innehåller nedlåtande kommentarer eller åsikter om personer eller grupper av personer på grund av ras, hudfärg, etnicitet, nationalitet, religion, kön eller sexuell läggning.

03 Du förbinder dig att inte bedriva olaglig spel- eller lotteriverksamhet eller annan verksamhet med syfte att tjäna pengar. Du förbinder dig också att inte tillskansa dig förmåner på forumets övriga medlemmars bekostnad.

04 Du förbinder dig att inte bedriva försäljning av varor eller tjänster på forumet och communityn.

05 Du förbinder dig att inte publicera pornografiskt material på forumet/communityn, ej heller länkar till sådant material. Du förbinder dig även att inte publicera andras upphovsrättsskyddade material på forumet och communityn.

06 Diskussioner om hur man kringgår kopieringsskydd, licensavtal eller hittar/sprider upphovsrättsskyddat material är inte tillåtna.

07 Du tillåter genom godkännandet av dessa regler att Foto För Alla får återpublicera hela eller delar av material publicerat av dig, utan ersättning.

08 Foto För Allas medarbetare har rätt att vid behov redigera eller helt ta bort publicerade meddelanden/kommentarer/bilder/filmer/inlägg. Sådant behov anses kunna uppstå om meddelandet till exempel bryter mot Foto För Allas regler, svensk lag eller retar upp stora delar av medlemmarna/besökarna på Foto För Alla.

09 Foto För Allas medarbetare har rätt att stänga av medlemmar permanent vid upprepade, eller särskilt allvarliga brott mot reglerna.

10 Om Foto För Allas medarbetare redigerar eller raderar meddelanden/kommentarer/bilder/filmer/inlägg har den publicerande medlemmen rätt att på förfrågan få veta varför detta har gjorts.

11 Instruktioner eller tillsägelse av administratör och moderator ska följas.

12 Foto För Alla förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa regler.

13 Användare som laddar upp bilder till Foto För Alla behåller alla rättigheter till sina bilder men genom att användaren laddar upp bilder till Foto För Alla ges Foto För Alla rättigheten att använda bilden/bilderna i Foto För Allas kanaler.

14 Bilder som laddas upp till sajten måste ägas av den användare som laddar upp dem.

15 Det är förbjudet att spamma forumet eller communityn. Spammning syftar på när du gör liknande inlägg på Foto För Alla flera gånger på raken. Spammning via communityns PM system är också förbjudet.

16 De foton som laddas upp till communityn ska vara just foton. Bilder som är helt gjorda i datorn är inte tillåtna, ritade bilder är inte heller tillåtna. Att ändra ett foto i datorn eller göra montage är tillåtet, det enda som inte är tillåtet är bilder som är helt gjorda i datorn. Tänk på att den här regeln kan vara striktare i fototävlingar.

Logga in eller Registrera

Glömt lösenord? / Glömt användarnamn?