Månadens fotograf för december 2011

Vi är nu inne i år 2012 men vi har fortfarande kvar att avslöja vem som blev förra årets sista månadens fotogragf. Anneli Hagström blev månadens fotograf på Foto För Alla för december 2011!

Foto: Anneli Hagström

Berätta lite om dig själv

Jag heter Anneli och är gift med en underbar man som heter Per sedan 14 år. Har 2 barn på 17 & 20 + ett bonusbarn på 24. Jag är 47år gammal och jobbar som kundserviceassistent på vårat lokala elnätsbolag Katrineholm Energi. Där har jag jobbat i snart 17år. Min fritid består av att sommartid säsongscampa på en riktig toppen camping som heter Djulö Camping. Nu till sommaren blir det 3:e året i rad som vi ligger där! Kan verkligen rekommendera ett besök där. Sedan har jag ett stort intresse av amerikanska bilar från sent 50-tal och min dröm är att äga en Chevrolet Bel Air 1957. Det är en dröm som jag tänker göra till verklighet innan man går bort! Åker även gärna på dragraceingfestivaler där det är Top Fuel som är min favorit att beskåda!

Vad för motiv gillar du att fota mest?

Som det ser ut nu blir det mest djur och växter som jag fotat. Men man är ju ganska grön på det här med att fota. Har haft min kamera i 1 år nu. Försöker få till det där lilla extra som ögat fastnar för just för stunden, men det är inte lätt!

Foto: Anneli Hagström

Hur började ditt fotointresse?

Våran vän Wawerider lånade oss en kamera som vi testade några veckor. Eftersom vi hade pratat om att skaffa en, men inte visste om det passade oss. Sen blev det att köpa en egen till jul förra året och det är absolut inget jag ångrar!

Vad är en bra bild för dig?

Något som man kan förmedla en känsla med!

Foto: Anneli Hagström

Vad är ditt bästa fototips?

Ha tålamod och testa, testa, testa!

Har du några särskilda planer för ditt fotograferande framöver?

Har precis i dagarna köpt oss ett macro objektiv. Ett Tamron SP AF 90mm F/2,8 Di och det är vi jättenöjda med. Så nu längtar man till våren/sommaren då man får krypa runt och upptäcka en helt ny värld!

Anneli Hagström

Om du vill se fler av Annelis bilder så kan du kolla in hennes profil i Foto För Allas community här.

Skriv En Kommentar

Logga in eller Registrera

Glömt lösenord? / Glömt användarnamn?