Så här fungerar Fotokedjan

Fotokedjan fungerar så att varannan vecka kommer det publiceras en Fotokejdan bild på Foto För Alla i en ny artikel. Du ska sedan skicka in en egen bild som är ett svar på den bilden.

Det ska finnas en gemensam nämnare i Fotokedjan bilden och i din bild, något som de båda bilderna har gemensamt. Det är kravet på ditt bildsvar, den gemensamma nämnare kan vara vad som helst men den måste finnas. Tänk på att försöka hitta en tydlig gemensam nämnare som är lätt att upptäcka även för andra.

När den aktuella Fotokedjan är slut efter 2 veckor så kommer en av de inskickade bilderna att väljas ut till att bli bilden för nästa Fotokedja.

Här nedanför kan du se hur du skickar in din bild.

 

Så här skickar du in ditt bidrag

Börja med att gå till Fotokedjan gruppen och gå med i gruppen om du inte redan är medlem i den.

Klicka sedan på "Ladda upp foton" ute till höger.

Om du får det här meddelandet "Din webbläsare stöder inte den här nya uppladdningsmetoden. Använd den gamla istället. Klicka då "OK" och fortsätt läs här nedanför under rubriken "Gamla metoden".

Om du inte får det meddelandet så ska du få upp den här rutan. Klicka då på "lägg till i existerande album".

Se sedan till så att du har valt rätt album så att du laddar upp din bild till rätt Fotokedja. (2013-1 är bara ett exempel)

När du har gjort det så kan du ladda upp dina bidrag.

 

Gamla metoden

Om du fick meddelandet om att du måste använda den gamla metoden för att ladda upp bilder så gör du så här.

Se till att du har valt rätt album så att du laddar upp dina bilder till rätt Fotokedja. (2013-1 är bara ett exempel)

När du har valt album så kan du ladda upp dina bidrag till Fotokedjan!

Bilden för Fotokedjan 2013-3

Fotokedjan 2013-3

Fotokedjan 2013-2 är slut så nu drar vi igång Fotokedjan 2013-3! Bilden för Fotokedjan 2013-3 är inskickad av användaren broaryd och har väll framförallt två gemensamma nämnare med den förra Fotokedjan bilden.

Bilden för Fotokedjan 2013-2 och tävling

Foto: Elena

Då har det gått två veckor sedan sist och det är därför dags att dra igång en ny Fotokedja! Vi har kommit fram till Fotokedjan 2013-2 och den här gången är det också dags för en tävling plus en liten present till alla som deltar!

2013-1 - Fotokedjan är tillbaka!

Foto: Erik Ellsinger

Efter ett längre uppehåll så är nu Fotokedjan tillbaka igen! Dock är det inte exakt samma Fotokedja som är tillbaka utan vi har fixat lite med den under uppehållet och gjort det enklare för dig att vara med, läs mer i artikeln.

Bilden för Fotokedjan 2012-10!

Fotokedjan 2012-10

Bilden för Fotokedjan 2012-10 är riktigt kall och vit så att gå ut och ta ett helt nytt bildsvar kan nog bli svårt så jag hoppas att du har några vinterbilder kvar på din dator! Eller om du är kreativ så kanske du kan komma på ett bildsvar som inte är så vintrigt?

Bilden för Fotokedjan 2012-9!

Fotokedjan 2012-9

Fotokedjan 2012-8 blev lite långdragen på grund av ett antal olika anledningar men nu är den avslutad och nu drar Fotokedjan 2012-9 igång! Här kan du se bilden för Fotokedjan 2012-9!

Fler bilder ifrån Fotokedjan 2012-7!

Fotokedjan 2012-7

Det skickades in en hel del bra bilder till Fotokedjan 2012-7! Här är fyra stycken som inte blev utnämnda till bilden för Fotokedjan 2012-8 men ändå förtjänar ett heders-omnämnande!

Logga in eller Registrera

Glömt lösenord? / Glömt användarnamn?