Intervju: Josephine Norman

Josephine Norman tröttnade på sitt yrke som fotograf. Men när hon en dag fotograferade sin katt i studion så gick det upp för henne att det var katter och djur hon ville fota. Så hon blev husdjursfotograf och har idag dessutom ett av Sveriges populäraste katt-konton på Instagram, med många följare världen över.

Till vardags ägnar sig Josephine även åt att vara kattuppfödare, bloggare på Agria och svarar på frågor om katter. Hon har gedigen kunskap om dessa djur och studerar även till kattbeteendevetare. Idag har Josephine fyra katter boende hemma hos sig, en norsk skogkatt och tre ragdolls samt tre katter ute i foderhem. Hon tycker att det bästa med katter är deras personlighet. Varje katt är unik och det gäller bara att plocka fram det hos dem. Katter är alltid ärliga, vilket gör dem till fantastiska varelser att leva med, menar Josephine.

Editor's choice: möt Bodified

  • Skriven av Flora Cusi
  • Träffar: 1515

Bodified

På jakt efter nya svenska talanger blev jag fascinerad av en grupp konstnärer som kallar sig för Bodified. Möt dem och lär dig om deras interaktiva konstnärliga arbete.

Intervju: Bingo Rimér

  • Skriven av Jennifer Nilsson
  • Träffar: 2466

Bingo Rimér

Han är familjefar, en framgångsrik entreprenör och Skandinaviens mest kända fotograf, som dessutom driver dem två stora företagen Moore och Sexy By Sweden. Möt Bingo Rimér - mannen som alltid har ett leende på läpparna och som tycker att ingenting är omöjligt!

Intervju: Anders Printz

  • Skriven av Flora Cusi
  • Träffar: 983

Anders Printz

Han är motion graphics artist på SVT, föreläser om Adobe för Adobe, är Apple och social media evangelist, skriver för Cap&Design och är en strålande trevlig och positiv människa. Dags att möta Anders Printz, och lära sig om hur man följer och förverkligar sina drömmar.

Intervju: Rickard Eriksson

  • Skriven av Jennifer Nilsson
  • Träffar: 918

Rickard Eriksson

Inom sitt jobb som fotograf har Rickard tagit sig an en stor krets med kunder. Det är allt ifrån skivomslag för många av Sveriges mest kända artister till porträtt, produktfotografering, reklam och inredning. Sedan 2008 har Rickard till och med blivit anlitad av Hovet och bl.a. fotograferat det kungliga bröllopet samt den årliga Det kungliga året.

Intervju: Johanna Fåglund

  • Skriven av Jennifer Nilsson
  • Träffar: 1935

Johanna Fåglund

Utöver att vara utbildad makeup-artist älskar Göteborgsbon Johanna att fotografera, varav hennes mål är att starta eget företag i framtiden.

Logga in eller Registrera

Glömt lösenord? / Glömt användarnamn?