Nu kan du ladda upp videos direkt till communityn!

Hittils så har du i communityn bara kunnat länka till videos som ligger på t.ex. Youtube eller Vimeo. Men nu kan du också ladda upp egna videofiler direkt till communityn utan att behöva ladda upp dom till t.ex. Youtube först!

Foto För Alla

Funktionen att kunna länka videos finns fortfarande kvar men som sagt så kan du nu också ladda upp egna videofiler direkt till communityn vilket underlättar en hel del! För att ladda upp en video så går du till community / videos och sen ute till höger finns en knapp som heter "Lägg till". Nu öppnas det ett fönster med två flikar, klicka på fliken "Ladda upp video". Klicka nu på "Browse" och leta upp den video som du vill ladda upp, fyll sedan minst i titeln och välj rätt kategori. Klicka nu på "Ladda upp video".

Då kommer din webbläsare att stå och ladda en stund. Hur länge din webbläsare laddar beror på storleken på videofilen, så det kan vara allt ifrån 5 min till 1 tim. Men bli inte orolig bara för att det inte händer något på sidan, så länge din webbläsare laddar så är allt som det ska. Du kan kolla in Foto För Allas FAQ för svaren på de vanligaste frågorna om videouppladdning om du undrar något.

Hur många videos du får ladda upp är begränsat om du inte har ett Premium++ medlemskap, har du det så får du ladda upp så många videos som du vill! Har du ett gratis medlemskap så är gränsen 5 videos, 10 videos för Premium och 15 videos för Premium+.

Om du vill kunna ladda upp fler videos så kan du nu passa på att utnyttja vårat erbjudande med 20% rabatt på alla Premium medlemskap fram till den 10:e februari!

20% rabatt på alla Premium medlemskap

Foto För Allas FAQ

Skriv En Kommentar
  • Inga kommentarer hittades

Logga in eller Registrera

Glömt lösenord? / Glömt användarnamn?